Dunaszegi Közös Önkormányzati Hivatal
Főoldal
9174 Dunaszeg, Országút u. 6.; tel./fax: (96) 352-012
9184 Kunsziget, József Attila u. 2.; tel.: (96) 485-040; fax: (96) 552-056

Indul a Helyi Közösségi Akadémia

Az ország 77 települése között Dunaszeg és Dunaszentpál is büszkélkedhet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nevével fémjelzett Helyi Közösségi Akadémiák Hálózatának tagja címmel.

A Helyi Közösségi Akadémiák olyan sajátos tudásközpontok, amelyek a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Belügyminisztérium munkatársaival együtt szakértői-fejlesztői közösséget alkotnak, melynek célja egy olyan hálózat kialakítása, amely helyzetelemző tanulmányok készítésével, műhelymunkák lebonyolításával és a jó gyakorlatok terjesztésével segíti a közösségi bázisú stratégiákkal megalapozott helyi fejlesztéseket.

A feladat azonban nem ilyen "egyszerű", az önkormányzat célkitűzéseinek meghatározását, a fejlesztések irányát, ha úgy tetszik, akkor a stratégiát a programban résztvevők úgy kívánják megvalósítani, hogy az alkotó munkába bevonják a lakosság lehető legszélesebb körét.

Mindehhez különféle programokkal tűzdelt szakmai napok állnak majd rendelkezésre, ahol a projekt felelősei a lakosság képviselőivel közösen végzik el a szükséges műhelymunkákat.

Dunaszeg esetében már az első egyeztetésre is sor került, így az időpontok is tudottak, mindenki már most vésse jól be a naptárába, hiszen ilyen program, ilyen lehetőség még nem volt településeink életében.


Tegyünk együtt a céljainkért, valósítsuk meg együtt a közös elképzeléseinket!


Időpontok Dunaszeg településen:

november 12. (szerda) 9:00

december 3. (szerda) 9:00

január 7. (szerda) 13:00

A műhelymunkák helyszíne minden esetben az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (9174 Dunaszeg, Fő u. 2.)

A 3. műhelymunkanap az egész lakosság számára nyitott, így minden dunaszegi lakost nemtől, kortól, lakóhelye létesítésének időpontjától függetlenül várunk szeretettel a közös gondolkodásra.


oklevél Dunaszeg

meghívó Dunaszeg


Időpontok Dunaszentpál településen:

november 17. (hétfő) 14:00

december 2. (kedd) 14:00

január 9. (péntek) 14:00


oklevél Dunaszentpál

meghívó Dunaszentpál