Dunaszegi Közös Önkormányzati Hivatal
Főoldal
9174 Dunaszeg, Országút u. 6.; tel./fax: (96) 352-012
9184 Kunsziget, József Attila u. 2.; tel.: (96) 485-040; fax: (96) 552-056

Temetői nyilvántartás

Dunaszeg Község Önkormányzata és Dunaszentpál Község Önkormányzata elkészítette a települési temetőkben található sírhelyek elektronikus nyilvántartását. Az új típusú nyilvántartás kiváltja az eddig vezetett temetőkönyvet.

Az elhunytak nyilvántartási adatai és az újonnan elkészített temetői térképek alapján bárki tájékozódhat szerettei sírhelyéről a Temetőinfo internetes oldalon. A fejlesztők tájékoztatása szerint az oldal rövidesen megújul és további hasznos keresési lehetőséget biztosít majd a látogatók számára.

Tájékoztatunk egyúttal mindenkit, hogy az adatok felvétele a sokszor hiányosan vagy pontatlanul vezetett temetőkönyvekből és egyéb elérhető dokumentumokból történt, így minden igyekezetünk ellenére pontatlanságokat tartalmazhat. A hibák javítására azonban természetesen van lehetőség, kérem, hogy ha észrevételt kívánnak tenni, akkor forduljanak az önkormányzati hivatal adott településen található kirendeltségéhez, ahol kollégáink felveszik és ellenőrzik a javítani kívánt adatokat.